Op donderdag 22 januari organiseerde Solarplaza een brainstorm sessie voor een select gezelschap uit de zonne-energie markt. Om te komen tot een krachtig en onderscheidend programma, hebben deze experts uit de PV, financiële en energiemarkt met elkaar kunnen brainstormen over hun visie op de toekomst van PV in NL en welke onderwerpen moeten terug komen in het congresprogramma. Deze interactieve bijeenkomst was de aftrap van alle voorbereidingen voor TSF NL 2015

De jaarlijkse update van de Nederlandse markt in facts & figures zal natuurlijk weer een plek krijgen in het programma, maar ook belangrijke trends binnen de onderwerpen finance en marketing. Voor meer informatie over het programma, houdt u de website in de gaten! Uiteraard willen wij u ook dit jaar weer inspireren en hopen wij u op 27 mei van harte welkom te heten. 

Comment