Op 6 december a.s. organiseert Solarplaza voor haar vaste Nederlandse relaties een exclusief netwerk evenement. Dit vindt plaats in aanloop naar de 11e editie van The  Solar Future NL conferentie op 13 Juni 2019.

Op 6 december a.s. organiseert Solarplaza voor haar vaste Nederlandse relaties een exclusief netwerk evenement. Dit vindt plaats in aanloop naar de 11e editie van The  Solar Future NL conferentie op 13 Juni 2019. De netwerkbijeenkomst vindt plaats in het Muntgebouw in Utrecht. Het biedt een uitgelezen kans om onder het genot van een hapje en drankje samen te komen, te netwerken, terug te kijken op het jaar 2018 en vooruit te blikken op 2019. Daarnaast staan er een expert panel en een keynote op het programma.  

NETWORKING EVENT SPONSOR /// DNV GL
DNV GL (uniting strengths of DNV, KEMA, Garrad Hassan and GL Renewables Certification) provides independent advice, analysis, engineering and testing services to the global Photovoltaic (PV) and Concentrating Solar Power (CSP) markets. We work with investors, project developers, owners and equipment manufacturers to help manage risk throughout the entire project life cycle for systems - from residential rooftops, to multimegawatt power plants.
DNV GL Website
NETWORKING EVENT SPONSOR /// LOYENS & LOEFF
Een korte beschrijving volgt binnenkort...
Loyens & Loeff Website
NETWORKING EVENT SPONSOR /// NETBEHEER NEDERLAND
Een korte beschrijving volgt binnenkort...
Netbeheer Nederland Website

Combi-ticket
Het is dit jaar mogelijk voor onze vaste relaties om een combinatie ticket aan te schaffen van het Networking Event en The Solar Future NL 2019 (13 Juni 2019) voor een gereduceerde prijs. Om hiervan gebruik te maken dient in de registratiemodule de promotie code ingevuld te worden die u via de mail heeft onvangen. 


Programma

16:00 Inschrijven en koffie/thee
16:30 Marktleiders panel: De Nederlandse PV markt in 2019
EDWIN KOOT /// CEO - SOLARPLAZA
Edwin Koot is sinds 1994 actief in de zonne-energie. Met de oprichting van zijn bedrijf Solarplaza in 2004 is Edwin begonnen met de opbouw van een breed informatieplatform gericht op de nationale en internationale zonne-energie markt en de verdere uitbreiding van zijn grote netwerk aan contacten en relaties. Met het organiseren van conferenties in binnen- en buitenland, handelsreizen naar grote productiefaciliteiten, het uitbrengen van diepgaande marktrapporten en het mogelijk maken van nieuwe handelscontacten heeft Solarplaza zich gevestigd als een belangrijke speler in de PV wereld.
MODERATOR
EDWIN KOOT
CEO /// SOLARPLAZA
KOEN PANIS /// PARTNER BANKING & FINANCE - LOYENS & LOEFF
Koen is member of Loyens & Loeff’s Banking & Finance Practice Group and of the Projects Team in Belgium.
He specialises in project financing, development and management. He has developed a leading expertise in the renewable energy sector (onshore and offshore projects; wind and solar energy; biomass). He also specialises in secured financing (more especially in asset based finance and commodity financing) and in capital markets related matters.
He is recommended in his field of expertise by Legal 500 EMEA.
Koen has been a member of the Brussels Bar since 2006.
KOEN PANIS
PARTNER BANKING & FINANCE /// LOYENS & LOEFF
JON FEENSTRA /// SOLAR ENERGY CONSULTANT - DNV GL
Een korte bio volgt binnenkort...
JON FEENSTRA
SOLAR ENERGY CONSULTANT /// DNV GL
ANNE MIEK KREMER /// CENTRAAL BUREAU STATISTIEK CBS
Sinds 2008 ben ik werkzaam bij het CBS. Binnen het team klantenbestanden (de aansluitingenregisters van de netbedrijven verrijkt met andere databronnen) werk ik voornamelijk aan maatwerkopdrachten en het ontwikkelen van energiebesparingsindicatoren. Afgelopen jaar heb ik de statistieken over het vermogen aan zonnestroom op regionaal niveau ontwikkeld op basis van koppeling van administratieve databronnen over zonnestroom vermogens zoals het PIR, CertiQ en BTW aangiften aan de klantenbestanden en de BAG.
ANNE MIEK KREMER
CENTRAAL BUREAU STATISTIEK CBS
DAAN SCHUT /// DIRECTEUR ASSET MANAGEMENT - ALLIANDER
A short bio will follow soon...
DAAN SCHUT
DIRECTEUR ASSET MANAGEMENT /// ALLIANDER
17:15 Keynote: voortgang van het Klimaatakkoord en de rol van zon PV

KEES VENDRIK /// CHIEF ECONOMIST - TRIODOS BANK
Kees Vendrik is op 1 april 2017 begonnen als hoofdeconoom bij Triodos Bank. Hij houdt zich bezig met de verdieping van de sociale en economische context waarin de bank opereert en stimuleert de dialoog over geld en duurzaamheid. Hiervoor was hij vice-voorzitter van de Algemene Rekenkamer en Tweede Kamerlid voor Groenlinks. Ook is hij nauw betrokken bij de voortgang van het Klimaatakkoord als voorzitter van de onderhandelingstafel Elektriciteit.
KEES VENDRIK
CHIEF ECONOMIST /// TRIODOS BANK
17:45 Netwerkborrel

18:30 Netwerk Diner Buffet

21:00 Einde

Locatie

Het 'Networking Event 2018' vindt plaats in het Muntgebouw in Utrecht.

Een unieke locatie op een bijzondere historische plek! De lange en rijke geschiedenis van dit monumentale pand begint omstreeks 1900 en het behoort sindsdien tot de mooiste gebouwen van Utrecht.


Muntgebouw, Utrecht

Leidseweg 90
3531 BG Utrecht
030 - 291 04 33

Meer informatie:
www.muntgebouw-utrecht.nl

Muntgebouw.jpg

Registratie

(Houd er rekening mee dat er slechts een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar is)