Op 6 december a.s. organiseert Solarplaza voor haar vaste Nederlandse relaties een exclusief netwerk evenement. Dit vindt plaats in aanloop naar de 11e editie van The  Solar Future NL conferentie op 13 Juni 2019.

Op 6 december a.s. organiseert Solarplaza voor haar vaste Nederlandse relaties een exclusief netwerk evenement. Dit vindt plaats in aanloop naar de 11e editie van The  Solar Future NL conferentie op 13 Juni 2019. De netwerkbijeenkomst vindt plaats in het Muntgebouw in Utrecht. Het biedt een uitgelezen kans om onder het genot van een hapje en drankje samen te komen, te netwerken, terug te kijken op het jaar 2018 en vooruit te blikken op 2019. Daarnaast staan er een expert panel en een keynote op het programma.  

NETWORKING EVENT SPONSOR /// DNV GL
DNV GL (uniting strengths of DNV, KEMA, Garrad Hassan and GL Renewables Certification) provides independent advice, analysis, engineering and testing services to the global Photovoltaic (PV) and Concentrating Solar Power (CSP) markets. We work with investors, project developers, owners and equipment manufacturers to help manage risk throughout the entire project life cycle for systems - from residential rooftops, to multimegawatt power plants.
DNV GL Website
NETWORKING EVENT SPONSOR /// LOYENS & LOEFF
Een korte beschrijving volgt binnenkort...
Loyens & Loeff Website
 

Combi-ticket
Het is dit jaar mogelijk voor onze vaste relaties om een combinatie ticket aan te schaffen van het Networking Event en The Solar Future NL 2019 (13 Juni 2019) voor een gereduceerde prijs. Om hiervan gebruik te maken dient in de registratiemodule de promotie code ingevuld te worden die u via de mail heeft onvangen. 


Programma

16:00 Inschrijven en koffie/thee
16:30 Marktleiders panel: De Nederlandse PV markt in 2019
EDWIN KOOT /// CEO - SOLARPLAZA
Edwin Koot is sinds 1994 actief in de zonne-energie. Met de oprichting van zijn bedrijf Solarplaza in 2004 is Edwin begonnen met de opbouw van een breed informatieplatform gericht op de nationale en internationale zonne-energie markt en de verdere uitbreiding van zijn grote netwerk aan contacten en relaties. Met het organiseren van conferenties in binnen- en buitenland, handelsreizen naar grote productiefaciliteiten, het uitbrengen van diepgaande marktrapporten en het mogelijk maken van nieuwe handelscontacten heeft Solarplaza zich gevestigd als een belangrijke speler in de PV wereld.
MODERATOR
EDWIN KOOT
CEO /// SOLARPLAZA
17:15 Keynote

18:00 Netwerkborrel

19:00 Netwerk Diner Buffet

21:00 Einde

Locatie

Het 'Networking Event 2018' vindt plaats in het Muntgebouw in Utrecht.

Een unieke locatie op een bijzondere historische plek! De lange en rijke geschiedenis van dit monumentale pand begint omstreeks 1900 en het behoort sindsdien tot de mooiste gebouwen van Utrecht.


Muntgebouw, Utrecht

Leidseweg 90
3531 BG Utrecht
030 - 291 04 33

Meer informatie:
www.muntgebouw-utrecht.nl

Muntgebouw.jpg

Registratie

(Houd er rekening mee dat er slechts een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar is)