The Solar Future NL vindt plaats in het

Jardin d’Hiverre, Bomencentrum Nederland


Even buiten het lommerrijke Baarn, aan de rand van rijke natuur, ligt het 25 hectare grote terrein van een bijzondere onderneming: Bomencentrum Nederland. Het bedrijf is in 1985 opgericht en heeft zich onder leiding van ing. Hans R. Blokzijl tot een veelzijdige, groene en ook klimaatneutrale onderneming ontwikkeld.

De boom centraal als bron van leven, duurzame schoonheid en inspiratie voor mensen. Dat is de kern van de ondernemersactiviteiten van Hans Blokzijl. Zo is ook het idee voor het Groene Paviljoen ontstaan. Een uniek en veelzijdig gebouw, ontworpen volgens de beginselen van Feng Shui, waarbij harmonie en liefde voor de natuur belangrijke uitgangspunten zijn. Het Groene Paviljoen is gelegen in een schitterend park met meanderende waterpartijen.

Al ruim een half miljoen mensen hebben kennis gemaakt met en genoten van de veelzijdige faciliteiten van het unieke Groene Paviljoen gesitueerd op Bomencentrum Nederland. Het Paviljoen heeft zich in de 15 jaar van haar bestaan ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde en landelijk erkende congreslocatie.

Bevlogen eigenaar Hans Blokzijl luisterde echter goed naar de markt en bemerkte dat de behoefte aan een ruimere lokatie steeds groter werd. Enthousiast en inventief als altijd besloot hij tot de realisatie van een magnifiek gebouw aan het water voor gezelschappen van 100 tot 500 personen: Jardin d’Hiverre®, omgeven door een 25.000 m2 groot ideeënpark. 


Bomencentrum Nederland

Zandheuvelweg 7
3744 MN Baarn


035 - 646 02 00
Meer informatie
Routebeschrijving


* IMPORTANT NOTE REGARDING ACCOMMODATION & TRAVEL BOOKINGS:
Please note that we do not work with any third-party "service-providers" for the booking of hotel rooms or travel arrangements. If negotiated with our venue, we only list a direct link to the hotel website on the venue page of our event website. Should any service provider contact you, claiming to be with Solarplaza or hired by Solarplaza, please be careful and do not share confidential (credit card) information. Regrettably, there are scammers around, such as "Exhibitors Housing Services" (EHS).